Welkom bij glasatelier De Kleine Vos


Glasatelier De Kleine Vos is een klein atelier waar je in een gezellige sfeer leuke glasobjecten kunt maken via een workshop glasfusing.

Glasatelier De Kleine Vos biedt jou de mogelijkheid om lekker ontspannen bezig te zijn met het combineren van verschillende kleuren glas. 

Met de glassnijder kun je leuke vormen uitsnijden en ervaring hiervoor is niet vereist.

Wanneer jouw werk daarna uit de oven komt, zul je verrast zijn door het resultaat.

Nieuws


Terug naar overzicht

20-10-2021

Kerstworkshops 2021

Het is weer bijna zover! De gezelligste tijd van het jaar. Maak het thuis gezellig met een zelf gemaakte glazen kerstdecoratie.
Je kunt kerstballen, kerstbomen, kerstschaaltjes of kerstengelen maken, maar ook andere eigen creatieve (kerst)figuren zijn uiteraard mogelijk. Je kunt deze ook combineren met een houten theelichthouder.
Elke workshop start met een kopje koffie of thee, halverwege een koffieronde met wat lekkers en we sluiten af met een hapje en een drankje.
Geen zin om zelf iets te maken, ook in de winkel kun je van alles kopen aan kerstdecoratie, kom kijken op donderdag t/m zondagmiddag (bel even voor een afspraak). Wil je iets speciaals, uiteraard kan ik ook iets bijzonders voor je maken met glasfusion.
Krijg je er zin in, bel/app (0624490220) of mail (info@glasatelierdekleinevos.nl) me voor meer info of het maken van een afspraak.

 Kerst.pdf


Terug naar overzicht


Glasatelier De Kleine Vos
Glasdecoratie die je inspireert!
E-mailen
Bellen
Map
Info